Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Amerikában, Svédországban, németben jobb lett volna?
  2014-10-14 22:34:02, kedd
 
  Sokszor elgondolkoztam a nyolcvanas években, amikor a párt a zsidó Ktsz után ingyen dolgoztatott majdnem, s számomra érthetetlenül nevettek a jó helyesírásomon, emelve már azokat, akik gyógyóban végeztek, vagy szakmunkásképzőben, vagy egyáltalán nem tudtak helyesen írni, vagyis analfabéta nyomorultakat és az elmeosztályt - már utólag tudom -, s közben hidegháborút vívtak ellenem, finoman szólva, mert valamennyi kor valamennyi főszereplője én voltam, mint a kommunista korok Annái is, bár az összes Anna a nemesiekkel együtt, melyek vaskort jelentenek berendezve van, szép nyugdíjjal, unokákkal élnek magyarnak kiáltva ki magukat átlagon felüli életet -, hogy ha Amerikában dolgoztam volna ugyanennyit, saját házam, autóm lett volna. Nincsen jogosítványom, mert az embereknek itt sem fizetés, sem ház, sem művészet nem járt, nekem mindent bezúztak, mindenért meggyaláztak, megcsonkítottak, ami mai napig tart a szépségem összezúzása mellett.

Ha Amerikában születtem volna, biztos, hogy felfedeztek volna, mert lehetetlen volt néma maradnom, amikor másfél éves koromtól énekeltem, s mellette nyelvi tehetség is voltam. De, s itt jön a de, úgy jártam volna, mint a borsodiak által felpuffasztott Yudi Garland, bár ő már apokaliptikus volt, Gáriv Anna visszafelé landolt ott, ahogyan az egyik könyvben megtaláltam. Annás történelmet jelentett. Ugyaninnen eredt a Pokrivcsák név is, a rivezlek Annából Erich Fried verse nyomán Csák Mátéval és pókkal ötvözve. Valamennyien elmeosztályt jelentettek Benkő Dániel magyarorokat megtámadó és felszámoló médiájától, amik Heti hetest, fekete levest közvetítenek a forgószelesekkel, amik a Bertalan és Révész utcai apokaliptikus csapásokon mentek végig folyamatosan, innen emelve a médiát, politikai nyomorultakat, mint Orbánt három gyerekes családból már az elméről és Áder Jánost Katika néven elmeosztályról a református bolond honfoglalókkal együtt, romániai csapásként új történelem írása miatt.

Vagyis Magyarország, mint jelenleg vas és elmeosztály, börtön országa a Rákóczi terével Miskolcnak és Romániának ott is összezúzott volna, csakhogy ott az orvosok másképpen bánnak a támadóim szerint az elme apokaliptikus csapásokkal, ráadásul azt sem tudták volna, hogy az embereket békén kellett volna hagyni, ők nem tartoztak soha a politikai játékokba régebben. Felfoghatatlan, hogy már kilencven éve megtámadták a szőke elmeosztály Gábor Zsazsa Rákóczi téri kezdetével és a börtönnel az embereket minden miatt, mint gondolkozás hiánya miatt.

Ha Svédországban születtem volna, ott is a szőkéket választották volna ki, mint az ABBA esete mutatja a három gyerekesekkel, amik belőlem születtek már. Németroszág egy az egyben borsodi születésű, mint ahogyan Angliában a sajtszagú asszonyok.

Még hihetetlenebb, hogy a Szív küldi szívnek szívesen néprádió ideje alatt a patkányok és rock-zenészek már felvették a kapcsolatot a külföldön élő római egyház ellenes apokaliptikus csapásokkal, amik célkitűzése az erkölcs összerombolása mellett az ördögi muzsika elterjesztése, bevezetése. Már a beat, a hippi és a punk az elmeosztályt jelenti, kommunista csapásokat, amiért valamennyien jutalmat kaptak.

Felfoghatatlan, hogy a börtönből szabadulnak a trianoni németek és magyarok ember áldozással, s hogy a börtön megtámadta az embereket az elmeosztályaival, amit reformátusok Johannájával kezdtek el, Illés, Omega, Metro apokalipszissel folytattak, a vallások létrehozása lett a vége az Ébredő játszótér egykori vallásainak. Zorán miatt az unokabátyámat Miskolc megölte két éve ismételve Zorán kislány perverzségét. Felfoghatatlan az 1956-osok könyveinek átírása, mint a Nyomorultaké, amelyből Grillusék is erednek egész Izraellel, amit a Nyomorultak együttessel indítottak 1967-ben, hogy ez fényevéssel jár, minden elvételével.

Felfoghatatlan, hogy az elmeosztály születésem óta befogadásra talált minden országban, s a legnagyobb életszínvonalban élnek. Tegnap éjszaka láttam a börtön TV2 műsorában, melynek vezetőjét, Simont innen emelték emberáldozással, hogy Amerikában hatalmas szórakozó szobát építenek családi házukba a börtön szülötteknek, milyen jólétben élnek, s ez a folyamat már visszafordíthatatlan, mert Márai szavaival élve, nincsen Teremtő, ami a fekete árnyékvilágot megszüntetse, amik kottáztak az égre gyalázatot és csonkítást.

Hárman tartanak fogságban kínzással és gyalázattal: a miskolci II-es elmeosztály, ahonnan a Zoltán Erika árnyékvilág médiája ered, a Rákóczi tér nemzetközi képviseletben szörnyetegével és a romániai jeruzsálemi csapások menhelye a cigánysággal, amik csúfoltak engem és eljárták régi ének-zene iskolámat is. Soha nem lesz vége a fertelmeiknek, már azzal is indultak, hogy minden fertelmest és pulyaszeplősítőt kiemeltek.

Nem lett volna sehol sem jó, csak az elmeosztály lehet sztár, s ha valaki igazán szép és tehetséges, ezek összezúzzák, mint ahogyan engem Borsod kimondva rám születésemkor, hogy én vagyok a cigányság nemesítő megváltója és egész keleté Ágnes Baratti helyett. Felfoghatatlan, hogy a névmagyarázó alapján születtette meg az elmebetegeket bábként. Minden kormányfője a világrészeknek innen van, ember áldozással emelve, mint Putyin és Barack Obama, Izraelt jelenti a barakkosokkal, amik ide voltak berendezve Magyarország ellenes csapásnak, amiket elvisznek és megmentenek sorsuk elhordoztatásával rajtunk születésem óta.

Felfoghatatlan a Rákóczi tér születésem óta történő gyalázata és csonkítása lányai tisztításával.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: pulyaszeplősítőt, forgószelesekkel, elmeosztályaival, életszínvonalban, apokalipszissel, megcsonkítottak, emberáldozással, felfoghatatlan, világrészeknek, összerombolása, honfoglalókkal, helyesírásomon, szörnyetegével, elmeosztályról, elgondolkoztam, felpuffasztott, nyomorultakat, barakkosokkal, fertelmeiknek, árnyékvilágot, jogosítványom, apokaliptikus, képviseletben, érthetetlenül, elterjesztése, hihetetlenebb, svédországban, gyerekesekkel, születésemkor, tisztításával, elmebetegeket, unokabátyámat, valamennyien, magyarország, megszüntetse, elmeosztályt, nyolcvanas években, zsidó Ktsz, kommunista korok, összes Anna, nemesiekkel együtt, szépségem összezúzása, borsodiak által, egyik könyvben, rivezlek Annából, református bolond, orvosok másképpen, támadóim szerint, elme apokaliptikus, embereket békén, politikai játékokba, szőke elmeosztály, Yudi Garland, Gáriv Anna, Annából Erich Fried, Csák Mátéval, Benkő Dániel, Áder Jánost Katika, Vagyis Magyarország, Gábor Zsazsa Rákóczi, Zoltán Erika, Ágnes Baratti, Barack Obama,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sors  Mindig jusson idő nevetni  Próbálj meg ...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Nevem  Akarat  Soha ne kedvezz...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  képre írva  Erdőn  Szép estét  Mindig jusson idő nevetni  Alázat  Hiányzik  Akarat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Tavaszi kép  Hogy lehet megtartani  Radikális szeretet  Éretlen vers  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  A jó emberek mindig szépek mar...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png csokor  Szívem tiéd  Őrizkednünk kell...  Albert Einsteinről  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Sose bánj semmit  Png virág  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Fehér virág  Akarat  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Kaffka_Margit  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Popper Péter szavai  A jó emberek mindig szépek mar...  Png telefon  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Szívem tiéd  Png nő  Alázat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Fehér virág  Facebookon kaptam  Hiányzik  Őrizkednünk kell...  Jó éjszakát  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Régi emberek, akikre máig büsz...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Adakozás  Ágai Ágnes – Csendélet  Szép napot kívánok  Png lepke  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Krisztinától  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
nyolcvanas években, zsidó Ktsz, kommunista korok, összes Anna, nemesiekkel együtt, szépségem összezúzása, borsodiak által, egyik könyvben, rivezlek Annából, református bolond, orvosok másképpen, támadóim szerint, elme apokaliptikus, embereket békén, politikai játékokba, szőke elmeosztály, embereket minden, szőkéket választották, három gyerekesekkel, sajtszagú asszonyok, erkölcs összerombolása, ördögi muzsika, elmeosztályt jelenti, börtönből szabadulnak, trianoni németek, börtön megtámadta, vallások létrehozása, unokabátyámat Miskolc, 1956-osok könyveinek, elmeosztály születésem, legnagyobb életszínvonalban, börtön szülötteknek, fekete árnyékvilágot, égre gyalázatot, miskolci II-es, romániai jeruzsálemi, elmeosztály lehet, cigányság nemesítő, névmagyarázó alapján, elmebetegeket bábként, világrészeknek innen, pulyaszeplősítőt, forgószelesekkel, elmeosztályaival, életszínvonalban, apokalipszissel, megcsonkítottak, emberáldozással, felfoghatatlan, világrészeknek, összerombolása, honfoglalókkal, helyesírásomon, szörnyetegével, elmeosztályról, elgondolkoztam, felpuffasztott, nyomorultakat, barakkosokkal, fertelmeiknek, árnyékvilágot, jogosítványom, apokaliptikus, képviseletben, érthetetlenül, elterjesztése, hihetetlenebb, svédországban, gyerekesekkel, születésemkor, tisztításával, elmebetegeket, unokabátyámat, valamennyien, magyarország, megszüntetse, elmeosztályt, meggyaláztak, szülötteknek, reformátusok, közvetítenek, folyamatosan, nyomorultaké, magyarorokat, perverzségét, johannájával, névmagyarázó, választották, főszereplője, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1408
  • e Hét: 8881
  • e Hónap: 15122
  • e Év: 67388
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.